top of page
IMG_0264.JPG
På jobb med Vendela Kirsebom i Gamle Bergen
Morten Wanvik
Based in Bergen, Norway

RESUME/HIGHLIGHTS

1989-1994 Frilansfotograf div lokalaviser.
1994-1995 Fotograf Fædrelandsvennen og VG, Kristiansand. 
1995-2010 Fotograf Bergensavisen.

2010- Etablering av Studio Wanvik.

AWARDS
1996  Kåret til årets A-presse fotograf.

2006 Vinner av årets bilde og årets fotograf i Norge.

Priser fra Norges fotografforbund

Priser fra Bergen Fotograflaug

DECORATION

2001 "Hva er Bergen" Sort/hvitt foto, Resepsjon Bergensavisen. 

2011 "Min verden" Macrofoto av Legofigurer. Barnevernet, Bergen Kommune.

2017 "Frozen at sea". panoramabilder

fabrikktråler, K Hallstensen rederi.

INTERVIEW

Bladet Fotografi

Interessen for bilder og foto startet tidlig for meg. Min far drev med film og foto da jeg var liten og det var nok med på å vekke interessen hos meg på midten av 80-tallet. 

 

Etter å ha eksprimentert i mørkerommet i noen år ble det klart for meg at det var foto jeg skulle drive med. I starten ble det frilansing for diverse lokalaviser ved siden av studier. 

 

Jeg var tidlig ute med å jobbe med digitale filer, allerede i i 1993 begynte  jeg å bruke photoshop til etterarbeid av bilder, og har brukt det hver dag siden det.

Jeg er glad for å ha fått med meg den spennende og fantastiske utviklingen fra analogt til digital fotografering og bearbeiding.

 

Etter mange år og mange spennende oppdrag i avisindustrien ble det klart for meg at jeg måtte videre for å utvikle meg som fotograf. Jeg har alltid vært inspirert av hvordan enkelte reklamefotografer kan bruke lys for å fremheve og skape stemning i bilder. Det gav meg inspirasjon for mitt videre arbeid som fotograf.

 

Før jeg startet mitt studio brukte jeg nesten ti år på å studere og eksprimentere med blitslys. Dette var nyttig kunnskap for å kunne bruke lys på riktig måte.

 

I dag fotograferer jeg for alle typer kunder både i studio og på location. Jeg tilpasser meg kundens behov og ønske, så ikke nøl med å ta kontakt for pristilbud på ditt fotobehov. Jeg kan løse et hvert behov for bedriftsfotografering, reklamefoto, produktfoto og filmopptak din bedrift måtte ha behov for.

 

For å bli best på mitt felt har jeg konsentrer min virksomhet mot reklame og bedriftsmarkedet. Studioet er også tilpasset reklamefotografering og har enkel tilkomst via kjøreport rett inn i studio. Studioet blir av andre en meg (eksperter i Oslo..:-))betegnet som et av Norges beste og mest avanserte fotostudioet.

 

Jeg selger også print av en del av bildene mine. Flotte gaver eller som dekorasjon hjemme eller på kontoret.

 

Contact me - 

fotograf@mortenwanvik.no

Mobil - +47 900 25 474

bottom of page