top of page
  • Writer's pictureMorten Wanvik

Bedriftens ansikt utad

Updated: Oct 27, 2021

Har du tenkt på hvordan din bedrifter tar seg ut på nett? Hvilket inntrykk får de som ser din nettside for første gang? Er bildene av de ansatte av varierende kvalitet? En bruker profilbilde fra Facebook, en fra den gamle jobben og en bruker profilbildet fra Tinder, kjenner du deg igjen?

Jeg har oppigjennom min fotograf karriere sett mange skrekkeksempler på portretter av de ansatte. Tenk på at det har en stor verdi å ha like bilder av alle sammen. Det sier noe om profesjonalitet, ønsker du å fremstå profesjonelt, bør du ta skikkelig portretter av dine ansatte.

Og dere er så mange sier du... Tror ikke det blir noe problem. Største firma jeg tok portretter for har 950 ansatte fordelt på flere lokasjoner. Er dere bare et par stykker kan dere komme til mitt studio på Midtun. Jeg gjør også mange slike fotograferinger på location, enten ute eller inne på bedriften. Der kan jeg rigge studio, slik at lyset er likt og det gir et fint resultat. Retusjering av bilder gjøres også etter kundens ønsker. Ta kontakt med meg på mail for priser. foto@mortenwanvik.no Noen av firmaene jeg har fotografert for ser du her, Eiendomsmegler1, Advokatfirma Samdal, Bara Gruppen, Odfjell, Skandiabanken, ZR-Eiendom, Shearwater, Head Energy og Møller bil Trenger dere råd om bekledning og stil i forbindelse med portrettfoto vil jeg kunne hjelpe dere med det. Jeg har lang erfaring med slike bilder og vil gjøre det jeg kan for at alle de ansatte ska ta seg best ut på et slikt bedriftsportrett. I noen tilfeller har jeg med meg min stylist Janne Celin Johansen også.


Håper du synest dette høres inspirerende ut og tar kontakt med meg for en prat om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å ta seg best ut på nett. Send meg en mail på foto@mortenwanvik.no eller ring meg på 90025474Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page